Waarom kiezen voor de herbruikbare PP beker?

Waarom kiezen voor de herbruikbare PP beker?

Promocups | Waarom kiezen voor de herbruikbare PP beker?

Gemaakt van polypropyleen, is de herbruikbare reclame beker het meest essentiële communicatiemiddel van vandaag. Het is aanwezig op veel evenementen en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten,  zodat ze geschikt zijn voor verschillende dranken. Door de standaard vorm van de beker zijn ze gemakkelijk vast te houden, te serveren en te stapelen. Deze herbruikbare plastic bekers zijn een veilig, duurzaam en ecologisch alternatief voor wegwerpartikelen en glaswerk!

Bovenop alle milieuvoordelen, zijn de bekers volledig op maat te bedrukken om de aandacht te trekken, berichten door te geven, als aandenken te dienen en vooral de evenement duurzamer te maken.

Het kan met de hand of in de vaatwasser worden gewassen om meerdere keren te worden hergebruikt. Daarnaast heeft het als voordeel dat het goedkoper is dan de meeste andere herbruikbare bekers zoals polycarbonaat.

Voordelen van de herbruikbare PP bekers

  • Stevig, meerde malen te gebruiken
  • Het kan worden gerecycled
  • Het heeft een minimale impact op het milieu 
  • Het helpt geld te besparen op de lange termijn (geen wegwerpbekers meer)
  • Het kan worden gepersonaliseerd (kleur, foto, tekst).

Naast de milieu- en economische voordelen die het vertegenwoordigt, wordt de herbruikbare reclamebeker beschouwd als een betrouwbaar en duurzaam reclamemiddel . De reclameboodschappen zullen inderdaad lange tijd een betere zichtbaarheid geven, aangezien de IML bedrukking wel meer dan 300 wasbeurten aan kan. Het wordt beschouwd als een effectief communicatiemiddel dat zich aanpast aan alle evenementen.

Tijdens het evenement is de kans groot dat een gepersonaliseerde beker een souvenir wordt. Om deze reden mogen we het deel van het ontwerp en logo niet verwaarlozen. Een perfecte gelegenheid   om je merk te promoten. Hoe meer origineel en opvallende bedrukking oe meer het de aandacht van de gebruikers zal trekken.

Maar toch heeft de herbruikbare reclamebeker een essentieel voordeel en dat is recycling. Dit ontziet het milieu, met name dankzij het hergebruik (afval wordt twee keer zoveel verminderd als normaal!), en bespaart dus geld. De wasbare kant ervan maakt hem milieuvriendelijker dan de wegwerpbeker .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.