De minimum ordergrootte is afhankelijk van het soort product.

Kartonnen bekers enkelwandig: Vanaf 250
Kartonnen bekers dubbelwandig: Vanaf 500
Polycarbonaat bekers: volgens verpakkingseenheid. Zie productpagina.
PP-Bekers: Volgens verpakkingseenheid. Zie de productpagina

Orders die volledig bestaan uit voorbedrukte bekers of onbedrukte polycarbonaat en/of plastic glazen kunnen we verzenden binnen 2 tot 3 dagen.

Bedrukte kartonnen bekers en polycarbonaat glazen kunnen we verzenden binnen 3 weken na Uw goedkeuring van het ontwerp en proefdruk.

De herbruikbare PP-bekers hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Heeft U een order met een strakkere deadline, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden spoed services aan. Vanwege het productieproces wordt er in bepaalde gevallen wel een extra toeslag in rekening gebracht.

We doen er alles aan om Uw order af te werken zonder deze extra toeslag.

Informeer vooraf naar de mogelijkheden, want afhankelijk van de capaciteit is de spoed service niet altijd mogelijk

U kunt een order met eigen bedrukking annuleren tot aan de goedkeuring van de proefdruk. Na goedkeuring is het niet meer mogelijk om Uw order te annuleren

Orders met voorbedrukte of onbedrukte producten kunnen worden teruggestuurd (extra verzendkosten zijn voor eigen rekening).

Absoluut! U krijgt zo snel mogelijk een digitale proefdruk met Uw ontwerp. Aan de hand van deze proefdruk kunnen we nog aanpassingen doen. Zodra U akkoord gaat met de proefdruk, plannen we uw order in voor productie.

We werken hard om te zorgen dat elke order perfect is. Zodra U merkt dat Uw order niet in orde is, neem direct contact. We werken samen naar oplossing.

Clichékosten zijn van toepassing op orders met flexo bedrukkingen of bedrukking van polycarbonaat of PET en PLA .

Voor kartonnen bekers is dit een eenmalige kost per kleur. Bij een herhaalorder met hetzelfde ontwerp worden deze clichékosten niet meer in rekening gebracht.

Bij polycarbonaat glazen zijn verschillende drukmethode mogelijk. Welke drukmethode gebruikt wordt is afhankelijk van Uw wensen. De clichékosten zijn verschillende per drukmethode en worden per order bekeken.

Neem contact op voor persoonlijk advies. Indien er sprake is van een herhalingsorder, waarbij U hetzelfde ontwerp gebruikt, worden de kosten niet in rekening gebracht.

Bij enkelwandige bekers is de volledige beker beschikbaar voor bedrukking, buiten de witte bovenrand.
Bij de dubbelwandige bekers is de volledige “2e wand” beschikbaar. De onderste en bovenste witte rand zijn niet te bedrukken.
Onze Polycarbonaat bekers zijn te bedrukken, welke ruimte beschikbaar is verschilt per product.
De Herbruikbare PP-Bekers zijn volledig te bedrukken. U kunt kiezen uit een witte of een matte basis.

Wij gebruiken het Pantone Matching Sytem. Bent U al in het bezit van een PMS-kleur, vermeldt dat zeker bij het plaatsen van Uw order. Zo niet, doen we ons uiterste best om de kleuren te converteren van CMYK naar PMS. Maar houd rekening met het volgende: ieder computer of smartphone scherm en printer is verschillend.

Om U de best mogelijke kwaliteit te bieden, is Vector art noodzakelijk. Vector art biedt de mogelijkheid om afbeeldingen oneindig te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Vector wordt gemaakt met illustratie programma’s zoals Adobe Illustrator. The meest voorkomende vector bestanden zijn .ai .svg en .eps. Kun U geen Vector art afbeelding verkrijgen, werken wij graag met Uw samen om een persoonlijke oplossen te vinden.

Kijk ook zeker op onze Design Tips pagina voor extra tips en informatie.

In de webshop kunt U gebruik maken van de meest gangbare betaalsystemen, zoals iDeal, Credit Cards, PayPal en Sofort.

Voor alle andere orders verkiezen wij een bankoverschrijven, maar ook hier zijn de andere betaalopties beschikbaar.

Samples zijn op aanvraag beschikbaar. Wij snappen ook dat het belangrijk is om het product gezien en gevoeld te hebben voor Uw een order plaatst.

Kleine bestellingen worden geleverd met een Pakketservice (DHL, UPS, etc.). grote bestellingen worden met onze eigen vrachtwagens afgeleverd, dit om uw bestellingen zo efficiënt mogelijk af te leveren.

Zeker weten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wij beloven dat we alleen leuke email sturen!
En hou zeker onze Social Media in de gaten.

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.