Bestandstypen

Wij gebruiken het liefst Vector bestanden in een van de volgende indelingen: .ai .eps of .pdf van hoge resolutie. Vector bestanden geven de mogelijkheid om het ontwerp te vergroten en verkleinen om het ontwerp perfect op het gewenste product te krijgen, dit zonder verlies van helderheid of kwaliteit.

Ter vergelijking hebben we een .png logo en een Vector logo naast elkaar gezet om het kwaliteitsverschil te illustreren.
Heeft U nog vragen over de bestandtypen, de kwaliteit van Uw bestanden of ontwerpen in het algemeen?

Aarzel zeker niet om contact op te nemen met een van onze werknemers. Dat kan via [email protected] of op +31 341-456051

Promocups|Design tips
Promocups|Design tips

Kleur Matching

Het is handig als je de Pantone Kleur Codes kunt meesturen met jouw ontwerp. Als we gebruik kunnen maken van een vaste Pantone Kleur, kunnen we garanderen dat we de kleuren gebruiken die jij wil. Als je de Pantone Kleur Codes niet weet, zullen we een kleuren vergelijking doen en de Pantone kleur kiezen die het dichtst bij jouw kleur ligt, helemaal gratis!

Let op! Het Pantone Matching Matching Systeem wordt gebruikt voor kleur vergelijking, maar alle inkt wordt hand gemengd, kleine kleurverschillen kunnen voorkomen tussen verschillende orderbatches.

Tekst Elementen

Wij beschikken niet over alle lettertypen en om zeker te zijn de tekstelementen perfect te kunnen drukken, vragen we om of de tekst te ‘outlinen’ of het lettertype bestand mee te sturen. Als je wilt dat wij de tekst nog aanpassen, hoef je niet te ‘outlinen’, maar stuur dan zeker de juiste bestanden mee.

Ter illustratie hebben we een tekst element zonder ‘outline’ of lettertype bestand en een tekst element met ‘outline’ of bestand naast elkaar gezet om het verschil weer te geven.

Promocups|Design tips

Ontwerp Aanpassingen

Het eindresultaat is natuurlijk het belangrijkste. Daarom is het belangrijk om jouw ontwerp zo perfect op te maken als mogelijk. We werken graag samen om dit bereiken, en hoe beter we snappen wat jij graag wil bereiken hoe soepeler dit process gaat.

Onthoud zeker dat hoe langer het duurt tot het ontwerp klaar en goedgekeurd is, hoe langer het duurt voor productie kan beginnen.

We beginnen nooit met de productie tot we jouw expliciete goedkeuring hebben.

Reversed Print

Niet alle ontwerpen zien er even goed uit als ‘reverse’. Onthoud dat als je jouw ontwerp als ‘reverse’ wil drukken, kleine details verloren kunnen gaan.

- Neem contact met ons op

Vul dan het contactformulier in

- Onze Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.