Herbruikbare koffiebekers gemaakt van polypropyleen

Herbruikbare koffiebekers bedrukken

Als je op deze pagina bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar een duurzame en praktische oplossing voor het drinken van je koffie onderweg, voor je evenement, koffiebar of voor je bedrijf! Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je informatie over herbruikbare koffiebekers bedrukken en waarom ze een geweldige keuze zijn voor zowel het milieu als in het dagelijkse leven. 

We laten je ook zien welke verschillende soorten koffiebekers we aanbieden en welke het beste bij jou past.
Onze koffiebekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen van polypropyleen (PP) zijn populair omdat ze licht, sterk, hittebestendig en vaatwasser bestendig zijn.

Herbruikbare koffiebekers

Promocups|Herbruikbare koffiebekers

Herbruikbare koffie mok

Promocups|Herbruikbare koffiebekers

Welke maten kun je jouw herbruikbare koffiebekers laten bedrukken?

Bij ons kun je herbruikbare koffiebekers laten bedrukken in diverse maten. We bieden een ruim assortiment aan formaten, waardoor er altijd een geschikte maat voor jouw bedrijf of evenement bij zit. Zo hebben we bijvoorbeeld bekers met een inhoud van 10-12cl, 15-20cl, 25-28cl, 30-33cl, 35-45cl, 45-50cl, 50-60cl, mokken van 25-30cl en 35-40cl. Of je nu op zoek bent naar kleine espressobekers of juist naar grote mokken voor thee of soep, wij hebben het allemaal in huis

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van herbruikbare koffiebekers?

Het bedrukken van herbruikbare koffiebekers biedt diverse voordelen. Allereerst is het een duurzame keuze, omdat de bekers hergebruikt kunnen worden in plaats van dat er steeds nieuwe wegwerpbekers moeten worden geproduceerd. Daarnaast zorgt het bedrukken van de bekers voor een professionele uitstraling van bijvoorbeeld uw bedrijf of evenement. Bovendien is het een effectieve manier om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen, omdat de bekers vaak in het zicht staan van potentiële klanten. Tot slot kan het bedrukken van herbruikbare koffiebekers ook kostenbesparend zijn op de lange termijn, doordat u geen wegwerpbekers meer hoeft aan te schaffen.

Promocups|Herbruikbare koffiebekers

Welke materialen gebruiken we voor de Herbruikbare koffiebekers?

Onze herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van duurzaam polypropyleen (PP) materiaal. Dit type plastic is recyclebaar en heeft een hoge hittebestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik met warme dranken. Het materiaal is sterk en stootbestendig, waardoor onze koffiebekers een lange levensduur hebben. Bovendien is polypropyleen vrij van schadelijke chemicaliën zoals BPA en ftalaten, waardoor het veilig is voor dagelijks gebruik.

Onze herbruikbare mokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen ( PP) en zijn ontworpen om keer op keer te worden gebruikt.

 

Promocups|Herbruikbare koffiebekers

Veelgestelde vragen Herbruikbare koffiebekers bedrukken

Herbruikbare koffiebekers laten bedrukken , hoe nu verder?

Via de herbruikbare koffiebekers bedrukken pagina kan het gewenste product , formaat, soort bedrukking en de aantallen aangegeven worden en vrijblijvend een offerte aangevraagd worden.
Max binnen 1 dag versturen wij een offerte op het emailadres die wij hebben ontvangen.
Als de offerte akkoord is vragen wij de bestanden om de proefdruk kosteloos optemaken. De bestanden ontvangen wij graag in .pdf – eps of een .ai

Je kunt zelf helemaal de beker naar wens laten opmaken , moet er een wijziging komen passen wij het ontwerp aan.
Zodra je akkoord gaat met de proefdruk, plannen wij de order in voor productie en versturen wij de orderbevestiging met de levertijd.

De levertijd voor het bedrukken van de herbruikbare koffiebekers is binnen 3-4 weken na goedkeuring ontwerp.
Wij bieden gratis levering bijna in heel Europa.

Welke maatvoering is voor mij het meest geschikt?

10 cl Perfect te gebruiken voor een espresso
15 cl Geschikt voor koffie
18 cl Het meest gebruikt koffie formaat beker, ook geschikt voor automaat
25 cl Geschikt voor verschillende formaten koffie , bv cappucino maar ook voor thee , erg geschikt voor coffee to go met bijbehorende deksel.
30cl Geschikt voor verschillende formaten koffie , bv cappucino maar ook voor thee , erg geschikt voor coffee to go met bijbehorende deksel.
35 cl Populair variant waar zowel kleine als grote koffie past daarnaast beste formaat voor Latte en thee.
45 cl Extra grote koffiebeker , ook ideaal voor een dubbele cappuccino en latte.
50 cl XXL koffiebeker
mok 25 Geschikt voor koffie , thee en soep
mok 35 Geschikt voor koffie , thee en soep

Wat is een IML bedrukking?

De uitdrukking ‘IML’ is rechtstreeks afgeleid van de techniek: een voorbedrukt polypropyleen (PP) label wordt in een mal geplaatst. Deze mal heeft de vorm van het eindproduct, hier bekers.
Het gesmolten PP wordt vervolgens in de mal toegevoegd. Deze versmelt met het label en neemt tijdens het uitharden de vorm aan van de mal. Resultaat: het etiket en de verpakking vormen één geheel.
Deze techniek is ULTRA-KWALITATIEF in vergelijking met Digital Quadrichromy-technieken.

Wat betekend Rondzeef bedrukking?

Zeefdruk is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van stencils die tussen de inkt en de drager worden geplaatst.
Het bestand moet 100% gevectoriseerd zijn (lettertypen en logo’s).
De beker kan volledig rondom worden bedrukt.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Eigen ontwerp aanleveren is mogelijk. De templates voor alle formaten koffiebekers kan je HIER downloaden.
Mocht je er niet uit komen dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wat als ik ontevreden ben met mijn product?

Wij werken hard om te zorgen dat elke order perfect is. Zodra je merkt dat de order niet in orde is, neem direct contact op . We werken samen naar oplossing.

Kan ik mijn order annuleren?

Een order met eigen bedrukking annuleren is tot aan de goedkeuring van de proefdruk mogelijk. Na goedkeuring is het niet meer mogelijk om de order te annuleren.
Orders met voorbedrukte of onbedrukte producten kunnen worden teruggestuurd (extra verzendkosten zijn voor eigen rekening).

Bieden jullie samples?

Natuurlijk ,samples zijn op aanvraag beschikbaar. Wij snappen ook dat het belangrijk is om het product gezien en gevoeld te hebben voordat je een order plaatst.
Mail ons : [email protected] en wij sturen een sample pakket met onze producten.

Kan ik op factuur betalen?

Bent u een zakelijke klant? Dan hebben wij de mogelijkheid om op factuur te bestellen.
Houd er rekening mee dat PromoCups het recht behoudt om de keuze voor deze betaalmethode te weigeren. Dit gebeurt alleen als resultaat van een door ons uitgevoerde kredietwaardigheidstoets, onder andere bij Attradius.

- Offerte aanvragen

Offerte aanvragen om herbruikbare koffiebekers te bedrukken

Bent u op zoek naar herbruikbare koffiebekers voor uw bedrijf, evenement of als relatiegeschenk? Bij ons kunt u deze laten bedrukken met uw logo of ontwerp. Door te kiezen voor herbruikbare koffiebekers draagt u bij aan een duurzamere wereld én u promoot uw merk op een stijlvolle manier. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Promocups|Herbruikbare koffiebekers
- Certificeringen

Onze certificeringen.

Promocups|Herbruikbare koffiebekers
Promocups|Herbruikbare koffiebekers
Promocups|Herbruikbare koffiebekers
Promocups|Herbruikbare koffiebekers

- Neem contact met ons op

Vul dan het contactformulier in

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.