Herbruikbare promocups

Shotglazen

Als u op zoek bent naar duurzame en stevige shotglazen die tegen een stootje kunnen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Onze Polycarbonaat shotglazen zijn gemaakt van hoogwaardig en krasbestendig materiaal. Dit maakt ze perfect voor gebruik in drukke bars en restaurants, maar ook voor feestjes thuis. Ze zijn ook herbruikbaar en kunnen keer op keer worden gebruikt zonder te breken of te barsten.

Bovendien zijn onze Polycarbonaat shotglazen beschikbaar in verschillende maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek shotglas of een meer eigentijdse stijl, wij hebben het allemaal.

We begrijpen dat hygiëne belangrijk is, vooral in de horeca. Daarom zijn onze Polycarbonaat shotglazen vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken.

 +3 134 14 56 051

Promocups|Shotglazen

Shotglazen bekers

Promocups|Shotglazen

Bekers van polycarbonaat

Glazen van polycarbonaat zijn vrijwel onbreekbaar, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor gebruik boven de andere stukken glaswerk die nog steeds gemakkelijk kunnen breken.

Onbreekbare glazen van polycarbonaat zijn ook vaatwasmachinebestendig en lichter dan standaardglazen, wat betekent dat ze voordeliger kunnen zijn voor medewerkers die grotere stapels glas tegelijk kunnen dragen. Naast het bestrijden van glasgerelateerd geweld, zijn er duidelijke voordelen van het niet meer opruimen van gebroken glas aan het einde van de nacht.

Moderne giettechnieken zorgen ervoor dat polycarbonaat glazen in verschillende stijlen kunnen worden gemaakt, waardoor klassieke glasontwerpen met een minimum aan poespas achter de bar kunnen worden vervangen. Naast de standaard pintglazen van polycarbonaat zijn er ook wijngassen van polycarbonaat, champagnefluiten, borrelglaasjes, cocktailglazen en standaard tuimelaars met een vergunning voor gebruik in pubs, bars en clubs.

Ons uitgebreide assortiment plastic drinkglazen biedt een breed scala aan polycarbonaat drinkglazen, allemaal erkend als wettelijk bruikbaar in vergunde instellingen.

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.