Frisdrankglazen bekers

Herbruikbare promocups

Frisdrankglazen

Bij Promocups bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige en duurzame polycarbonaat glazen die perfect zijn voor het serveren van koude dranken in bars, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden.

Onze polycarbonaat frisdrankglazen zijn gemaakt van een zeer sterk en krasbestendig materiaal, wat betekent dat ze niet alleen lang meegaan, maar ook bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en regelmatige reiniging. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor drukke horeca-omgevingen waar duurzaamheid en efficiëntie van groot belang zijn.

Naast hun uitstekende duurzaamheid, bieden onze polycarbonaat frisdrankglazen ook een elegant en stijlvol ontwerp dat perfect past bij elke horecaomgeving. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u het perfecte glas kunt kiezen voor uw specifieke behoeften en vereisten.

We bieden ook aantrekkelijke prijzen en bulkkortingen voor grotere bestellingen, zodat u kunt profiteren van hoogwaardige polycarbonaat frisdrankglazen tegen betaalbare prijzen.

 +3 134 14 56 051

Promocups|Frisdrankglazen
Promocups|Frisdrankglazen

Bekers van polycarbonaat

Glazen van polycarbonaat zijn vrijwel onbreekbaar, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor gebruik boven de andere stukken glaswerk die nog steeds gemakkelijk kunnen breken.

Onbreekbare glazen van polycarbonaat zijn ook vaatwasmachinebestendig en lichter dan standaardglazen, wat betekent dat ze voordeliger kunnen zijn voor medewerkers die grotere stapels glas tegelijk kunnen dragen. Naast het bestrijden van glasgerelateerd geweld, zijn er duidelijke voordelen van het niet meer opruimen van gebroken glas aan het einde van de nacht.

Moderne giettechnieken zorgen ervoor dat polycarbonaat glazen in verschillende stijlen kunnen worden gemaakt, waardoor klassieke glasontwerpen met een minimum aan poespas achter de bar kunnen worden vervangen. Naast de standaard pintglazen van polycarbonaat zijn er ook wijngassen van polycarbonaat, champagnefluiten, borrelglaasjes, cocktailglazen en standaard tuimelaars met een vergunning voor gebruik in pubs, bars en clubs.

Ons uitgebreide assortiment plastic drinkglazen biedt een breed scala aan polycarbonaat drinkglazen, allemaal erkend als wettelijk bruikbaar in vergunde instellingen.

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.