OVER PROMOCUPS

Promocups|Over PromoCups

Onze missie is om meer te maken dan alleen een beker

Promocups|Over PromoCups

Wij zijn PromoCups, specialist in bekers. Al vanaf 2008 helpen wij onze klanten met het intergreren van kartonnen bekers in hun marketingstrategieën.

Het idee ontstond in 2007 langs de lijn bij een voetbalwedstrijd en het viel op dat er veel koffie gedronken werd uit witte kartonnen bekers. Dat, in combinatie met de aanwezigheid van de vele reclameborden rond het veld, bracht het idee om de ruimte op de koffiebekers te gebruiken als sponsor ruimte.

Al snel bleek dat er ook vanuit het bedrijfsleven veel vraag was naar bekers als communicatiemiddel. We hebben onze aandacht daarom meer toegespitst op het bedrijfsleven. We bekijken samen met onze klanten hoe hun bekers het best tot hun recht komen.

Anno 2019 zijn kartonnen bekers haast niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We gebruiken ze op kantoor, onderweg en nog altijd langs de zijlijn van een voetbalwedstrijd.

Vanwege het toegenomen belang van duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid hebben we ons ook gespecialiseerd in de verkoop en bedrukking van herbruikbare plastic bekers. Sensibilisering rond het gebruik van de herbruikbare alternatieven lijkt te werken, wij merken namelijk een sterke toename van de interesse in onze herbruikbare bekers.

Wat doen we ?

Promocups|Over PromoCups

Bij ons kunt U de volgende producten laten bedrukken met een eigen ontwerp.

 

We werken met U samen om het perfecte resultaat te behalen. En dit geheel gratis.
Wij doen dit voor lokale bedrijven, sportclubs en koffiebars maar ook voor multinationals in Nederlands, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje.

Onze bekers zijn dus te vinden in grote delen van Europa. Dus wie weet, wellicht heeft U al een beker van PromoCups in handen gehad.

Waarom doen we het?

Wij vinden dat bekers meer zijn dan alleen een gebruiksvoorwerp. Wij zien bekers als een creatief medium dat past binnen elke marketingcampagne. Koffie, en ook thee en water, worden overal gedronken. Op kantoor, maar ook op grote evenementen met een massa bezoekers.

Een kartonnen beker heeft dus de potentie om door vele ogen gezien te worden, zeker als er een catchy bedrukking op staat. Of het nu is voor het verspreiden van een serieuze boodschap in een ziekenhuis, een ludieke print voor een reclame campagne of branding voor een koffiebar. Wij vinden dat kartonnen bekers nog te weinig gebruikt worden als marketing tool.

Promocups|Over PromoCups

Hoe is PromoCups gegroeid?

Promocups|Over PromoCups

In de begin jaren leverde PromoCups enkel kartonnen bekers met een PE-coating. (meer info over coatings hier) en plastic wegwerp bekers van PET. Deze bekers waren de norm en werden veel gebruikt. Met de huidige klimaatbeweging zijn we op zoek gegaan naar duurzamere oplossingen.

Als vervanger voor de normale kartonnen bekers, hebben we een volledig aanbod plastic vrije kartonnen  bekers. Deze hebben dezelfde kwaliteit als u van ons gewent bent, maar ze zijn minder belastend voor het milieu. De plastic vrije bekers zijn natuurlijk ook volledig te bedrukken.

Een antwoord op de wergwerp plastic bekers hebben we gevonden in hard plastic bekers gemaakt van Polycarbonaat of Propyleen. Deze bekers zijn zowel bedrukt als onbedrukt beschikbaar. Onze herbruikbare bekers zijn vrijwel onbreekbaar en vaatwasser bestendig. U kunt ze nu al tegenkomen op verschillende grote festivals en lokale openlucht evenementen.

Natuurlijk staan wij ook altijd open voor tips en suggesties om nog beter aan de huidige normen te kunnen voldoen.

- Neem contact met ons op

Vul dan het contactformulier in

- Our Newsletter

Sign Up and Stay Updated

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.