Bierglazen bekers

Herbruikbare promocups

Bierglazen

Als je op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor traditionele glazen bierglazen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze polycarbonaat bierglazen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat niet alleen stevig en krasbestendig is, maar ook nog eens herbruikbaar.

Waarom kiezen voor polycarbonaat bierglazen? Ten eerste zijn ze vrijwel onbreekbaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over glasscherven op de grond. Bovendien zijn ze lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor evenementen en festivals.

Onze polycarbonaat bierglazen zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd een glas kunt vinden dat past bij jouw behoeften en smaak. Van pilsener glazen tot speciaal bier glazen, wij hebben het allemaal.

Tot slot zijn onze polycarbonaat bierglazen herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot wegwerp plastic bekers zijn onze glazen een duurzaam alternatief dat bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien zijn onze glazen vaatwasser bestendig, wat het schoonmaken nog makkelijker maakt.

 +3 134 14 56 051

Promocups|Bierglazen
Promocups|Bierglazen

Bekers van polycarbonaat

Glazen van polycarbonaat zijn vrijwel onbreekbaar, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor gebruik boven de andere stukken glaswerk die nog steeds gemakkelijk kunnen breken.

Onbreekbare glazen van polycarbonaat zijn ook vaatwasmachinebestendig en lichter dan standaardglazen, wat betekent dat ze voordeliger kunnen zijn voor medewerkers die grotere stapels glas tegelijk kunnen dragen. Naast het bestrijden van glasgerelateerd geweld, zijn er duidelijke voordelen van het niet meer opruimen van gebroken glas aan het einde van de nacht.

Moderne giettechnieken zorgen ervoor dat polycarbonaat glazen in verschillende stijlen kunnen worden gemaakt, waardoor klassieke glasontwerpen met een minimum aan poespas achter de bar kunnen worden vervangen. Naast de standaard pintglazen van polycarbonaat zijn er ook wijngassen van polycarbonaat, champagnefluiten, borrelglaasjes, cocktailglazen en standaard tuimelaars met een vergunning voor gebruik in pubs, bars en clubs.

Ons uitgebreide assortiment plastic drinkglazen biedt een breed scala aan polycarbonaat drinkglazen, allemaal erkend als wettelijk bruikbaar in vergunde instellingen.

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.