Herbruikbare promocups

Duurzame oplossing voor al uw evenementen.

Onze Promocups zijn een volledig assortiment herbruikbare plastic bekers, ideaal voor festivals, concerten, sportevenementen of elke andere gelegenheid die je maar kunt bedenken!

 

Bierglazen, Bierpullen, frisglazen, wijnglazen,
schenkkannen, shotglazen, cocktailglazen, koffie en thee bekers en dienbladen, Maak uw eigen ‘eyecatcher’ en bedruk uw glazen met
tampondruk, zeefdruk of bijvoorbeeld inmouldlabeling.
Ook voor kleine oplages mogelijk.

 +3 134 14 56 051

Promocups|Herbruikbare Polycarbonaat bekers

Polycarbonaat bekers

Veelgestelde vragen Polycarbonaat glazen bedrukken

Herbruikbare Polycarbonaat glazen laten bedrukken , hoe nu verder?

Via de Polycarbonaat glazzen pagina kan het gewenste product , formaat, soort bedrukking en de aantallen aangegeven worden en vrijblijvend een offerte aangevraagd worden.
Max binnen 1 dag versturen wij een offerte op het emailadres die wij hebben ontvangen.
Als de offerte akkoord is vragen wij de bestanden om de proefdruk optemaken. De bestanden ontvangen wij graag in .pdf – eps of een .ai

Je kunt zelf helemaal de beker naar wens laten opmaken , moet er een wijziging komen passen wij het ontwerp aan.
Zodra je akkoord gaat met de proefdruk, plannen wij de order in voor productie en versturen wij de orderbevestiging met de levertijd.

De levertijd voor het bedrukken van de polycarbonaat beker is binnen 4-6 weken na goedkeuring ontwerp.

Wat is een IML bedrukking?

De uitdrukking ‘IML’ is rechtstreeks afgeleid van de techniek: een voorbedrukt polypropyleen (PP) label wordt in een mal geplaatst. Deze mal heeft de vorm van het eindproduct, hier bekers.
Het gesmolten PP wordt vervolgens in de mal toegevoegd. Deze versmelt met het label en neemt tijdens het uitharden de vorm aan van de mal. Resultaat: het etiket en de verpakking vormen één geheel.
Deze techniek is ULTRA-KWALITATIEF in vergelijking met Digital Quadrichromy-technieken.
Met iIMLkunt u digitale foto-images over het hele glas volledig rondom laten lopen van de drinkrand tot de bodem.

Zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van stencils die tussen de inkt en de drager worden geplaatst.
Het bestand moet 100% gevectoriseerd zijn (lettertypen en logo’s).
De beker kan volledig rondom worden bedrukt.

Tampondruk

Een soort stempeltechniek. Een goedkoper alternatief wanneer u slechts 1 logo in 1 kleur in een kleine oplage wilt laten drukken.

Lasergraveren

Het meest milieuvriendelijke proces. 0% inkt, maar 100% laser en daardoor erg slijtvast. Geschikt voor kleine en grote aantallen. Logo’s, scanbare QR codes, namen zijn allemaal mogelijk.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Eigen ontwerp aanleveren is mogelijk. De templates voor alle formaten koffiebekers kan je HIER downloaden.
Mocht je er niet uit komen dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wat als ik ontevreden ben met mijn product?

Wij werken hard om te zorgen dat elke order perfect is. Zodra je merkt dat de order niet in orde is, neem direct contact op . We werken samen naar oplossing.

Kan ik mijn order annuleren?

Een order met eigen bedrukking annuleren is tot aan de goedkeuring van de proefdruk mogelijk. Na goedkeuring is het niet meer mogelijk om de order te annuleren.
Orders met voorbedrukte of onbedrukte producten kunnen worden teruggestuurd (extra verzendkosten zijn voor eigen rekening).

 

Bieden jullie samples?

Natuurlijk ,samples zijn op aanvraag beschikbaar. Wij snappen ook dat het belangrijk is om het product gezien en gevoeld te hebben voordat je een order plaatst.
Mail ons : [email protected] en wij sturen een sample pakket met onze producten.

Kan ik op factuur betalen?

Bent u een zakelijke klant? Dan hebben wij de mogelijkheid om op factuur te bestellen.
Houd er rekening mee dat PromoCups het recht behoudt om de keuze voor deze betaalmethode te weigeren. Dit gebeurt alleen als resultaat van een door ons uitgevoerde kredietwaardigheidstoets, onder andere bij Attradius.

Promocups|Herbruikbare Polycarbonaat bekers

Bekers van polycarbonaat

Glazen van polycarbonaat zijn vrijwel onbreekbaar, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor gebruik boven de andere stukken glaswerk die nog steeds gemakkelijk kunnen breken.

Onbreekbare glazen van polycarbonaat zijn ook vaatwasmachinebestendig en lichter dan standaardglazen, wat betekent dat ze voordeliger kunnen zijn voor medewerkers die grotere stapels glas tegelijk kunnen dragen. Naast het bestrijden van glasgerelateerd geweld, zijn er duidelijke voordelen van het niet meer opruimen van gebroken glas aan het einde van de nacht.

Moderne giettechnieken zorgen ervoor dat polycarbonaat glazen in verschillende stijlen kunnen worden gemaakt, waardoor klassieke glasontwerpen met een minimum aan poespas achter de bar kunnen worden vervangen. Naast de standaard pintglazen van polycarbonaat zijn er ook wijngassen van polycarbonaat, champagnefluiten, borrelglaasjes, cocktailglazen en standaard tuimelaars met een vergunning voor gebruik in pubs, bars en clubs.

Ons uitgebreide assortiment plastic drinkglazen biedt een breed scala aan polycarbonaat drinkglazen, allemaal erkend als wettelijk bruikbaar in vergunde instellingen.

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.