Koffiebekers bedrukken

Op zoek naar duurzame drankjesservering voor evenementen of bedrijven? Kies voor onze bedrukte kartonnen bekers! Beschikbaar in diverse maten, geschikt voor warme en koude dranken. Enkelwandig voor uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, of dubbelwandig voor extra isolatie. Personaliseer met logo of tekst voor merkpromotie. Milieuvriendelijk, gemaakt van 100% recyclebaar karton. PE-coating zorgt voor vloeistofdichtheid. PAPER2PAPER-karton met waterbarrière is recyclebaar met papier, zonder extra afvalinzamelingssysteem.

Promocups|Koffiebekers Bedrukken

Welke maten kun je jouw koffiebekers laten bedrukken?

Bij ons kun je terecht voor bedrukte kartonnen bekers in diverse formaten, waaronder 4oz/115ml, 6oz/180ml, 7,5oz/180ml, 8oz/220ml, 12oz/350ml en 16oz/450ml. Of je nu koffie, thee, frisdrank, bier of smoothies serveert, wij hebben altijd de perfecte beker voor jou.

Promocups|Koffiebekers Bedrukken

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van koffiebekers?

Het bedrukken van koffiebekers heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan het helpen om de merknaam van een bedrijf te promoten, aangezien bedrukte bekers overal mee naartoe worden genomen. Daarnaast kan het bedrukken van koffiebekers een professionele uitstraling geven aan een bedrijf en bijdragen aan de merkbeleving van klanten. Het kan ook een ecologische keuze zijn om kartonnen koffiebekers te gebruiken in plaats van wegwerp plastic bekers. Tot slot kunnen bedrukte koffiebekers ook worden gebruikt als promotiemateriaal voor evenementen en acties.

Promocups|Koffiebekers Bedrukken

Welke materialen gebruiken we voor de koffiebekers?

stevig genoeg om de beker vorm te geven en de koffie vast te houden, terwijl de kunststoflaag zorgt voor een vloeistofdichte coating. Meestal wordt hiervoor PE (polyethyleen) gebruikt. Het is belangrijk om te weten dat deze PE-coating het recyclen van de bekers bemoeilijkt. Daarom is het van belang dat de bekers gescheiden worden ingezameld en verwerkt.

Er zijn echter ook koffiebekers verkrijgbaar die zijn gemaakt met een barrièrecoating op waterbasis, genaamd PAPER2PAPER. Deze bekertjes zijn geschikt voor recycling met papier, wat betekent dat ze geen apart of aanvullend afvalinzamelingssysteem nodig hebben. Ze kunnen dus bij het gewone papierafval worden ingezameld en gerecycled. Dit maakt ze een milieuvriendelijker alternatief voor de traditionele koffiebekers.

Promocups|Koffiebekers Bedrukken

Bekijk onze andere diensten

Geef uw merk een boost met op maat gemaakte koffiebekers! Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw koffiebekers bedrukken met een uniek ontwerp. Onze hoogwaardige, gepersonaliseerde koffiebekers bieden een uitstekend canvas voor uw unieke ontwerpen. Of u nu uw bedrijfslogo, slogan of een speciale boodschap wilt toevoegen, wij zorgen voor een opvallende en duurzame bedrukking. Laat vandaag nog uw koffiebekers bedrukken en zorg voor een onvergetelijke impact bij uw klanten en relaties.

Promocups|Koffiebekers Bedrukken

Veelgestelde vragen Koffiebekers bedrukken

Kartonnen bekers laten bedrukken , hoe nu verder?

Via de koffiebekers bedrukken pagina kan het gewenste product , coating , de formaat beker en de aantallen aangegeven worden en vrijblijvend een offerte aangevraagd worden.
Max binnen 1 dag versturen wij een offerte op het emailadres die wij hebben ontvangen.
Als de offerte akkoord is vragen wij de bestanden om de proefdruk kosteloos optemaken. De bestanden ontvangen wij graag in .pdf – eps of een .ai

Je kunt zelf helemaal de beker naar wens laten opmaken , moet er een wijziging komen passen wij het ontwerp aan.
Zodra je akkoord gaat met de proefdruk, plannen wij de order in voor productie en versturen wij de orderbevestiging met de levertijd.

De levertijd voor het bedrukken van de koffiebekers is binnen 10-15 werkdagen na goedkeuring ontwerp.
Wij bieden gratis levering bijna in heel Europa.

Wat is het verschil tussen dubbelwandige en enkelwandige kartonnen bekers?

Dubbelwandige kartonnen bekers zijn gemaakt van 2 lagen karton, terwijl enkelwandige kartonnen bekers zijn gemaakt van één laag karton. Warme dranken kunnen zowel in enkelwandige als dubbelwandige bekers worden geschonken.
De dubbelwandige kartonnen bekers kunnen zowel mat als glanzend bedrukt worden.
Het verschil tussen mat en glanzend karton is de helderheid tussen beide papieren. Beide typen zijn op een vergelijkbare manier vervaardigd, maar ze zien er anders uit en voelen anders aan.
Om de bekers een mat uiterlijk te geven, drukken we ze op ongecoat karton, dat betere kleurabsorptie-eigenschappen heeft. Als u de voorkeur geeft aan milde en lichte kleuren, kiest u voor mat karton. Glanzend karton is glanzender, waardoor de visuele afdruk op de glanzende beker beter opvalt.
Voor levendige en glanzende kleuren raden wij u aan glanzend karton te kiezen. De glanzende papieren bekers zijn gedrukt op gecoat karton.

Wat is het verschil tussen PE coating en waterbasis coating (P2P)

PE (polyethyleen) is een soort plastic dat op de kartonnen bekers wordt gebruikt als coating en barrière om de bekers vloeistofdicht te maken.

P2P : Kartonnen bekers met een barrièrecoating op waterbasis zijn ook vloeistofdicht en hebben een PAP21-recycleerbaarheidscertificaat, wat betekent dat ze geen apart of aanvullend afvalinzamelingssysteem nodig hebben, omdat ze met papier kunnen worden gerecycled.
Bovendien zijn deze papieren bekers aan de onderkant voorzien van de logo’s Paper2Paper en PAP21, die aan klanten duidelijk maken dat dergelijke verpakkingen in papierafvalcontainers kunnen worden weggegooid

Kan de binnenkant en de onderkant van de beker ook bedrukt worden?

Ondanks dat wij altijd gebruik maken van voedselveilig en lage migratie inkten is het wettelijk niet toegestaan om de binnenkant van de koffiebeker te bedrukken, omdat de hete drank dan in direct contact komt met de inkt.
Om lekkage te voorkomen is het niet mogelijk om de bodem (het onderste rondje) van de koffiebeker te bedrukken.

Bieden jullie samples?

Natuurlijk ,samples zijn op aanvraag beschikbaar. Wij snappen ook dat het belangrijk is om het product gezien en gevoeld te hebben voordat je een order plaatst.
Mail ons : [email protected] en wij sturen een sample pakket met onze producten.

 

Kan ik op factuur betalen?

Bent u een zakelijke klant? Dan hebben wij de mogelijkheid om op factuur te bestellen.
Houd er rekening mee dat PromoCups het recht behoudt om de keuze voor deze betaalmethode te weigeren. Dit gebeurt alleen als resultaat van een door ons uitgevoerde kredietwaardigheidstoets, onder andere bij Attradius.

 

Ik heb een klacht over mijn bestelling en nu?

Heb je een probleem met je bestelling, heb je een klacht over het geleverde of een verkeerd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Onze kundige klantenservice zit elke dag voor je klaar en kijkt graag met je mee naar een oplossing voor jouw situatie

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Eigen ontwerp aanleveren is mogelijk. De templates voor alle formaten koffiebekers kan je HIER downloaden.
Mocht je er niet uit komen dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

- Offerte aanvragen

Offerte aanvragen om koffiebekers te bedrukken

Geïnteresseerd in hoge aantallen?
Als u grotere hoeveelheden wilt dan vermeld op de website, neem dan contact met ons op. 

large Quantities 2

MEER DAN ALLEEN EEN KOP

- Certificeringen

Onze certificeringen.

- Our Newsletter

Meld u aan en blijf op de hoogte

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.