Koffiebekers en merkmarketing. Een gouden combinatie!

De hoge reclame kosten dwingen bedrijven in alle soorten en maten om creatief om te gaan met promotionele producten en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden. Hiervoor laten ze vaak de logische keuzes, zoals advertenties (zowel online als offline), los. Bedrijven kiezen steeds vaker voor bedrukte promotieartikelen.

Bedrukte kartonnen koffiebekers behoren tot de meest populaire promotionele producten die momenteel in gebruik zijn. Waarom zijn de bekers zo populair?

Kartonnen koffiebekers zijn relatief goedkope manier om uw bedrijf te promoten:

Een logo op een beker trekt de aandacht en maakt mensen nieuwsgierig naar het bedrijf en de achterliggende boodschap. Bovendien, omdat koffiebekers door menigten worden meegenomen vergroten kopjes gemakkelijk de naamsbekendheid. Daarnaast worden bekers massaal gebruikt, meer dan welk ander promotioneel product dan ook, waardoor ze ideaal zijn voor zowel interne als externe communicatie.

Gevolgen op lange termijn:

Koffiebekers hebben een relatief lange inwerktijd in verhouding tot de kosten. Met andere woorden, als we de kosten van een koffiebeker vergelijken met een van de traditionele promotiemateriaal , zijn de kosten van kopjes veel lager en bereiken ze een duidelijk gesegmenteerd publiek.

En wees eerlijk, Nederland is een echt koffieland. Elk gesprek wordt gevoerd onder het genot van een kopje koffie. Een mooie kop is een ideale gespreksaanzet.

Gevolgen op korte termijn:

Bedrukte koffiebekers zijn ideaal voor marketingcampagnes. Zoals we weten, wordt koffie veel geconsumeerd. Door onze mobiele levensstijl wordt de “Coffee To-Go” steeds populairder. De ruimte op de bekers kan perfect gebruikt worden als advertentieruimte.

Een origineel ontwerp wordt snel gedeeld op social media. Zo creëren we de gewenste Cross mediale verspreiding van het product en daarmee het bereik van dezelfde investering.

Designs zijn eenvoudig aan te passen aan het seizoen, gelegenheid of campagne. Bent u op zoek naar een goedkope manier om uw bedrijf te promoten? Gebruik onze bekers en sta versteld van het resultaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.