IML Bedrukking op PP bekers : wat houdt dat in?

IML Bedrukking op PP bekers : wat houdt dat in?

Promocups | IML Bedrukking op PP bekers : wat houdt dat in?
IML cups

IML (In-Mould Labelling) worden toegepast op plastic bekers.
In dit geval wordt een folie met een afdruk geplaatst in de mal voordat de plastic wordt gespoten. De folie wordt daarna vastgeklemd tussen de twee lagen plastic van de beker, waardoor de afdruk permanent aan de beker is verwerkt.

Resultaat: het label en het product vormen één geheel.

Dit is een populaire techniek voor het bedrukken van bekers voor fastfoodketens, koffiezaken, evenementen en voor promotionele en reclame-doeleinden.

Hier zijn enkele voordelen van IML bedrukking op PP bekers:

De voordelen van deze techniek:

  1. Hoge duurzaamheid: De afdruk is permanent verwerkt in de beker, waardoor deze bestand is tegen water, krassen en vervaging.
  2. Hoge kwaliteit afdruk: IML techniek stelt de producent in staat om een hogere resolutie afdruk te maken, waardoor het logo of de afbeelding helderder en scherper is.
  3. Kosteneffectief: IML techniek vereist geen aparte verpakking, dus er zijn geen extra kosten voor verpakkingsmaterialen.
  4. Verscheidenheid aan afdruk opties: IML techniek stelt de producent in staat om afdrukken te maken in full color, met fotografische kwaliteit, met de mogelijkheid om te variëren van standaard tekst tot gedetailleerde afbeeldingen.
  5. Ecologisch verantwoord: IML techniek produceert weinig afval en is recycling vriendelijk.
  6. Versnelde productieproces: IML techniek maakt het mogelijk om de afdruk te maken in één stap, waardoor het productieproces sneller en efficiënter is.
  7. Aantrekkelijk voor klanten: Personaliseerde PP bekers met IML bedrukking, zijn een aantrekkelijke manier om een merk of bedrijf te promoten en zorgen voor herkenning bij klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.