AFAS Open 2023

AFAS Open 2023

Promocups | AFAS Open 2023

PromoCups levert voor AFAS Software België herbruikbare plastic bekers met eigen bedrukking.  

De AFAS Open is hét evenement van het jaar voor iedereen die met AFAS werkt. Tijdens de AFAS Open 2023 vertellen verschillende AFAS-collega’s je alles over de nieuwste functionaliteiten.

AFAS koos voor een duurzame oplossing. De herbruikbare bekers van PP die zij volledig naar eigen smaak hebben laten bedrukken.

De bekers zijn gemaakt van stevig materiaal PP (polypropyleen) en kan volledig full colour bedrukt worden. De herbruikbare bekers van PP zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een uitstekende manier om je boodschap op een evenement te promoten.

Door te kiezen voor herbruikbare bekers draagt AFAS bij aan duurzaamheid en vermindert het de impact op het milieu. Het gebruik van polypropyleen (PP) zorgt ervoor dat de bekers stevig en duurzaam zijn, waardoor ze perfect geschikt zijn voor hergebruik op verschillende evenementen.

Het feit dat de bekers volledig full colour bedrukt kunnen worden, biedt AFAS de mogelijkheid om hun merk op een opvallende manier te presenteren. Het is een effectieve manier om de aandacht van deelnemers te trekken en de boodschap van AFAS op een creatieve manier over te brengen.

De keuze voor herbruikbare bekers met eigen bedrukking toont niet alleen betrokkenheid bij duurzaamheid, maar ook een streven naar een positieve merkbeleving. De bekers zijn niet alleen functioneel tijdens het evenement, maar dienen ook als een tastbare herinnering voor deelnemers, waardoor de merkimpact wordt versterkt.

Kortom, AFAS Open 2023 lijkt te streven naar een succesvol evenement met een sterke focus op duurzaamheid en effectieve merkpromotie door middel van herbruikbare, bedrukte bekers.

Geef jouw boodschap op een evenement meer aandacht door een bedrukte beker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.