Bedrukte RPET smoothiebekers

Plastic bekers

Welkom op onze website voor bedrukte RPET smoothiebekers! Bij ons vind je de perfecte oplossing om je merk te laten opvallen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere planeet. Onze RPET smoothiebekers bieden niet alleen een uitstekende presentatie voor je heerlijke drankjes, maar ze zijn ook milieuvriendelijk.

promocups smoothie cups
Promocups|Plastic bekers

Wat is RPET?

RPET staat voor gerecycled polyethyleentereftalaat. Het is een materiaal dat wordt verkregen uit gerecyclede plastic flessen en verpakkingen. Door gebruik te maken van RPET smoothiebekers draag je bij aan het verminderen van plastic afval en het stimuleren van de circulaire economie.

Op onze website heb je de mogelijkheid om deze duurzame smoothiebekers te laten bedrukken met je eigen logo, ontwerp of boodschap. Hiermee creëer je niet alleen een herkenbare uitstraling voor je merk, maar laat je ook zien dat je begaan bent met milieuvriendelijke initiatieven.

Of je nu een juicebar, café, restaurant of evenement organiseert, onze RPET smoothiebekers met jouw unieke bedrukking zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van klanten en gasten. Blader door onze verschillende formaten en ontwerpopties om de perfecte combinatie te vinden die bij jouw behoeften past.

Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die zowel functioneel als milieubewust zijn. Onze website biedt eenvoudige navigatie en een gebruiksvriendelijke interface om het personaliseren van jouw smoothiebekers moeiteloos te maken. Neem gerust een kijkje en ontdek hoe je jouw merk naar een hoger niveau kunt tillen met onze bedrukte RPET smoothiebekers. Samen kunnen we een positieve impact hebben op zowel je bedrijf als de planeet!

Promocups|Plastic bekers

- Offerte aanvragen

Offerte aanvragen om herbruikbare koffiebekers te bedrukken

Bent u op zoek naar herbruikbare koffiebekers voor uw bedrijf, evenement of als relatiegeschenk? Bij ons kunt u deze laten bedrukken met uw logo of ontwerp. Door te kiezen voor herbruikbare koffiebekers draagt u bij aan een duurzamere wereld én u promoot uw merk op een stijlvolle manier. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Promocups|Plastic bekers
- Certificeringen

Onze certificeringen.

Promocups|Plastic bekers
Promocups|Plastic bekers
Promocups|Plastic bekers
Promocups|Plastic bekers

- Neem contact met ons op

Vul dan het contactformulier in

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.