Onze Promocups zijn een volledig assortiment herbruikbare plastic bekers, ideaal voor festivals, concerten, sportevenementen of elke andere gelegenheid die je maar kunt bedenken!

Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP), en verkrijgbaar in verschillende maten, een veilig, duurzaam en ecologisch alternatief voor disposables en glaswerk!

Herbruikbare polypropyleen beker

 

PP bekers voor festivals en evenementen, de meest populaire in ons assortiment herbruikbare bekers. Deze digitale full colour bekers zijn ideaal voor evenementen en organisaties.

Al onze bekers zijn vaatwasmachinebestendig, gestempeld met optionele maatlijnen. We gebruiken milieuvriendelijke inkt en onze bekers zijn gemaakt van polypropyleen (PP) plastic. En net als al onze producten zijn de prijzen die u krijgt de uiteindelijke prijzen die u betaalt, en we bieden ook gratis hulp bij het ontwerpen, afdrukken en bezorgen in alle EU-landen.

De levering is in slechts 20 werkdagen vanaf de orderbevestiging. Houd er rekening mee dat vanwege de drukte in sommige seizoenen, we je willen vragen om zo vroeg mogelijk bestellingen te plaatsen om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens de drukke festivalseizoenen. Heeft u een last-minute bestelling met een spoedeisende

Koffiebekers bedrukken Paper2Paper

Cup Type:

Single Walled

Cup Size:

200ml

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.